У Львові знайшли мертвим 16-річного Назарія Малінкіна з Коломиї, якого розшукували більше тижня

У Львові знайшли мертвим 16-річного Назарія Малінкіна з Коломиї, якого шукали більше тижня.

У Львові знайшли мертвим 16-річного Назарія Малінкіна з Коломиї, якого шукали більше тижня. Фото: facebook.com/frankivsk.police

Події
16 лютого 10:44

У четвер, 15 лютого, у Львові знайшли мертвим 16-річного Назарія Малінкіна з Коломиї, який безвісти зник 7 лютого. Про це повідомили у Нацполіції Івано-Франківської області та зазначили, що порушили кримінальну справу з приміткою самогубство.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо, що 16-річний мешканець Коломиї Назарій Малінкін 7 лютого близько 15:00 вийшов з дому, після чого з ним зник зв'язок. Родичі звернулись у поліції з заявою про його зникнення і підлітка оголосили у розшук.

У Львові знайшли мертвим 16-річного Назарія Малінкіна з Коломиї, якого шукали більше тижня.У Львові знайшли мертвим 16-річного Назарія Малінкіна з Коломиї, якого шукали більше тижня. Фото: facebook.com/frankivsk.police

Назарій Малінкін займався боксом, він був призером чемпіонату України серед молоді 2023, переможецем турніру Кужельного 2023.

Вранці у четвер, 15 лютого, тіло підлітка знайшли у Львові, його скерували на експертизу. Слідчі проводять досудове розслідування за ст.115 ККУ (умисне вбивство) з позначкою самогубство. Обставини смерті встановлюють правоохоронці.



Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах