У львівському тролейбусі пасажир напав на контролерів: відео

У львівському тролейбусі пасажир напав на контролерів: відео.

У львівському тролейбусі пасажир напав на контролерів: відео. Фото: dyvys.info

Події
07 березня 12:22

У львівському тролейбусі пасажир напав на контролерів. У мережу виклали відео. Інцидент стався, 5 березня, близько 19:00, в тролейбусі №22. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Ми з колегами здійснювали перевірку оплати проїзду. У салоні транспортного засобу був один з пасажирів, який мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння та вів себе агресивно. Ми підійшли та попросили поводити себе ввічливо і не кричати у транспорті. На наше зауваження пасажир почав лаятися і погрожувати нам. Крім того, влаштував шарпанину, наніс удар кулаком в обличчя одному з інспекторів-контролерів, намагався зірвати нагрудну камеру та вирвав з рук телефон, коли той викликав поліцію. На наступній зупинці ми запропонували пасажиру вийти з транспорту. Незабаром на місце події прибули працівники поліції для з’ясування обставин», – зазначила працівниця контролю ЛКП «Львівавтодор», яка працювала на маршруті. 

Контролери звернулися з заявою до поліції. Правоохоронці проводять перевірку щодо цього випадку. 

Нагадаємо, у Львові контролери почали працювати на усіх міських маршрутах з моменту впровадження безготівкової оплати проїзду в усьому громадському транспорті з 11 грудня минулого року. Станом на зараз на лініях працює 81 контролер. Вони допомагають водіям у роботі з обладнанням системи е-квитка, проводять роз’яснювальну роботу серед пасажирів та виявляють порушників оплати за проїзд у громадському транспорті.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах