У Стебнику рятувальники визволили дитину з саморобної хатинки на дереві

У Стебнику рятувальники визволили дитину з саморобної хатинки на дереві.

У Стебнику рятувальники визволили дитину з саморобної хатинки на дереві. Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Події
11 березня 10:18

У місті Стебнику Львівської області надзвичайники врятували дитину, яка не могла вибратися з саморобної хатинки на дереві. Інцидет стався у неділю, 10 березня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До рятувальників надійшло повідомлення про те, що в Стебнику на вулиці Мельника 10-річна дівчинка вилізла на дерево і не може самостійно злізти. Про подію повідомляли друзі дівчинки, які в той час грались разом із нею.

"По прибуттю рятувальників за вказаною адресою, діти зустріли надзвичайників та провели до дерева, на якому знаходилась їх подружка. Як з’ясувалось, під час гри на дереві, нога дівчинки застрягла, через що дитина не могла самостійно злізти", - йдеться у повідомленні. 

У Стебнику рятувальники визволили дитину з саморобної хатинки на дереві.У Стебнику рятувальники визволили дитину з саморобної хатинки на дереві. Фото: facebook.com/LVIVDSNS

У Стебнику рятувальники визволили дитину з саморобної хатинки на дереві.У Стебнику рятувальники визволили дитину з саморобної хатинки на дереві. Фото: facebook.com/LVIVDSNS

За допомогою висувної драбини рятувальники дістались до дівчинки, вивільнили ногу та зняли з дерева. Медичної допомоги дівчинка не потребувала.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах