У Сихівському районі Львова невідомі обстрілюють вікна багатоповерхівок

У Сихівському районі Львова невідомі обстрілюють вікна багатоповерхівок.

У Сихівському районі Львова невідомі обстрілюють вікна багатоповерхівок. Ілюстративне фото.

Події
12 березня 10:51

Мешканці будинків на вулиці Стуса, 24 та 22а, що в Сихівському районі Львова, скаржаться на те, що невідомі періодично обстрілюють вікна їхніх квартир. Від початку лютого трапилося чотири такі прецеденти, пошкоджено вікна у чотирьох помешканнях. Поліція проводить перевірку за згаданими фактами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова ОСББ «Біля парку,24» Леся Прокіпчук розповіла Zaxid.net, що перші постріли по вікнах квартир були зафіксовані 4 лютого у будинку на вул. Стуса, 24, а згодом і в будинку на вул. Стуса, 22а.

«У нас два спарених будинки на вул. Стуса, 24 та 22а. Будинок дев’ятиповерховий, одна частина виходить на вул. Стуса, а з заднього боку на відстані близько 100 метрів є новобудова, а поряд будівля, де колись був гуртожиток торгово-економічного університету (вул. Тернопільська,8), який продали, він довший час простоював. Коли почалася війна той гуртожиток відновили, замінили вікна, комунікації та поселили там переселенців. Вікна гуртожитку виходять у вікна нашого будинку», – розповіла Леся Прокіпчук.

З її слів, наслідки перших пострілів мешканці зафіксували 4 лютого, побачивши наскрізні отвори у вікнах. Невідомі переважно пізно увечері обстрілюють квартири на восьмому поверсі. При цьому ніяких кульок від пневматичної зброї в помешканнях люди не знайшли.

З приводу згаданих інцидентів мешканці одразу звернулися в поліцію, правоохоронці проводять перевірку.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах