У Львівській області сталося подвійне вбивство

У Львівській області сталося подвійне вбивство

У Львівській області сталося подвійне вбивство Фото: lv.npu.gov.ua

Події
01 квiтня 10:35
Автор: Юрій Богун

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника за підозрою у вбивстві своєї співмешканки та свого знайомого. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівські області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як встановили правоохоронці, вбивства були скоєні на грунті ревнощів. За скоєне підозрюваному загрожує покарання - довічне позбавлення волі.

Вранці 30 березня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 53-річного мешканця одного з сіл Яворівського району про те, що у своєму будинку він виявив тіла своєї 40-річної співмешканки та свого знайомого – односельчанина віком 68 років, без ознак життя.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших служб Яворівського районного відділу поліції.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до скоєння вбивств причетний власник будинку, у якому були виявлені тіла – той самий чоловік, який телефонував на 102.

Напередодні, 29 березня, близько 21.00 між підозрюваним, його співмешканкою та його знайомим на грунті ревнощів виник конфлікт, під час якого власник помешкання завдав чисельних ударів руками та ногами своїм жертвам, спричинивши травми, від яких ті померли на місці події.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах