Як підготувати школяра до 1 вересня

Як підготувати школяра до 1 вересня - фото

Як підготувати школяра до 1 вересня - фото

Події
23 квiтня 10:00

Скільки б часу не лишалося до першого дзвоника, необхідно заздалегідь зосередитися на підготовці школяра до в учбового сезону. Канікули промайнуть на одному подиху, а збори до школи краще починати раніше, щоб налаштуватися на продуктивну працю, надихнутися та відкоригувати режим дня. Подбайте про те, щоб дитина мала все необхідне: повний набір шкільного приладдя та аксесуарів, а також піднесений настрій для ефективного старту у новому навчальному році. Щоб нічого не забути, ознайомтеся з орієнтовним списком базових товарів.

Для навчання та творчості:

- Рюкзак, пенал та сумка для взуття. Школярам потрібні якісні та зручні аксесуари, які слугуватимуть їм вірою і правдою протягом усього навчального року. Ортопедичний рюкзак Kite подбає про те, щоб дитині було комфортно, а шкільне приладдя зберігалося в ідеальному порядку. Підберіть зручний пенал та практичну сумку для фізкультури в єдиному дизайні – дитина буде у захваті від неперевершеного шкільного образу.

- Паперово-білова продукція. Зошити в клітинку та лінійку (в початкковій школі – в косу лінію); щоденник (починаючи з другого класу); альбом для малювання; аркуші для акварелі; блокнот для повсякденних записів.

- Письмове приладдя. Декілька синіх кулькових ручок, пара ручок «пиши-стирай», графітні олівці універсальної твердості HB.

- Товари для творчості. Кольорові олівці та фломастери, акварельні та гуашеві фарби, для молодшої та середньої школи – також кольоровий папір, картон та фоаміран; ножиці та клей; пластилін та аксесуари для ліплення.

- Канцелярські дрібниці: точилки, гумки, коректор, закладки, скріпки, стікери.

- Організація простору: папки для зошитів та праці, підставка для підручників, настільні органайзери.

Як підготувати школяра до 1 вересня фото 1Як підготувати школяра до 1 вересня фото 1

Що купити в школу першокласнику?

Якщо ваша дитина йде у перший клас, то усі збори до школи починаються з нуля. Майбутньому школяреві потрібно усе-усе-усе. І щоб не забути нічого важливого зі списку канцтоварів, зверніть увагу на набір першокласника Kite. Це надихаючий бокс, в якому дбайливо зібрано усе, що потрібно першокласникові. Це найшвидший спосіб підготуватися до першого вересня, адже у коробці є і товари для навчання, і матеріали для творчості.

На перерву

- Для перекусу. Ланчбокси різного розміру, пляшечка або термос для напоїв. А донести цю смакоту до школи допоможуть трендові ланчбеги: модні термосумки для їжі.

Про всяк випадок: речі, які завжди мають бути під рукою в школі

- пляшечка з чистою водою;

- поживний перекус (батончики, снеки, печиво);

- записка від батьків з важливими даними (ПІБ дитини та контактні дані родичів);

- телефон, зарядний пристрій та заряджений павербанк;

- якщо дитина приймає ліки, то потрібно мати при собі запас на декілька днів;

- комплект змінного одягу;

- улюблена іграшка чи важлива для дитини річ.

Підготувавши весь шкільний арсенал, не забудьте покласти у рюкзак позитивний настрій та натхнення. Готуйтеся до школи із задоволенням, збирайтеся на уроки разом з Kite!

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах