Керівник громадської організації отримав довічне ув’язнення за систематичне гвалтування переселенця

Керівник громадської організації отримав довічне ув’язнення за систематичне гвалтування переселенця

Керівник громадської організації отримав довічне ув’язнення за систематичне гвалтування переселенця Фото: УНІАН

Події
29 квiтня 14:02
Автор: Юрій Богун

Керівник громадської організації отримав довічне ув’язнення за систематичне гвалтуання неповнолітнього  переселенця. Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Львівської обласної та Пустомитівської окружної прокуратур 48-річного мешканця Харківщини визнано винним. Його засуджено за фактами розбещення, вчинення насильницьких дій сексуального характеру, вчинення замаху на зґвалтування та зґвалтування неповнолітнього, виготовлення та зберігання без мети збуту чи розповсюдження дитячої порнографії.

Йому призначено покарання у виді довічного позбавлення волі. Також позбавлено права обіймати посади в підприємствах, установах та організаціях, які здійснюють роботу, пов’язану з дітьми, чи індивідуально займатися діяльністю, пов’язаною з роботою з дітьми, строком на 3 роки.

Останній був керівником однієї з громадських організацій у Харківській області. Чоловік познайомився на той момент з 11-річним хлопчиком, оскільки той відвідував дане об’єднання.

Під час виїзних екскурсій, які організовував фігурант, він вчиняв розпусні та інші дії сексуального характеру щодо неповнолітнього.

Після початку повномасштабного вторгнення сім’я дитини виїхала у Львівську область, проте обвинувачений систематично приїжджав туди та ґвалтував потерпілого у безлюдних місцях.

Окрім цього, чоловік під час вчинення вищезгаданих неправомірних дій здійснював відеозйомку, яку він зберігав на своєму ноутбуці. Виготовлений відеофайл містив дитячу порнографію.

До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах