У Львові викрили мережу борделів з 10 інтимних салонів

У Львові викрили мережу борделів з 10 інтимних салонів

У Львові викрили мережу борделів з 10 інтимних салонів Фото: lv.npu.gov.ua

Події
14 червня 15:51
Автор: Юрій Богун

У Львові викрили мережу борделів з 10 інтимних салонів. Про це сказано у повідомленні Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Члени чотирьох злочинних угруповань займалися звідництвом і сутенерством у Львові. Поліцейські провели більше 70 санкціонованих обшуків та оголосили підозри 24-м фігурантам.

Члени злочинної організації налагодили безперервне функціонування мережі борделей з 10-ти інтимних салонів. Для їхньої безперебійної роботи зловмисники створили кол-центр, який рекламував надання інтимних послуг та оформляв замовлення.

Серед учасників злочинної організації був адвокат. Його роль полягала у спробах вирішення проблемних питань з держустановами, зокрема і в правоохоронних органах. За наявними даними, він надавав аналогічні послуги ще трьом злочинним угрупуванням, причетним до секс-бізнесу.

Загальний щомісячний обіг коштів злочинної спільноти сягав понад 16 мільйонів гривень.

У Львові викрили мережу борделів з 10 інтимних салонівУ Львові викрили мережу борделів з 10 інтимних салонів Фото: lv.npu.gov.ua

За фізичної підтримки відділу швидкого реагування ДВБ, бійців поліції особливого призначення та ТОР Департаменту патрульної поліції правоохоронці провели у фігурантів більше 70 одночасних санкціонованих обшуків у кількох областях. Під час яких виявили і вилучили гроші, зокрема: близько 1,4 млн гривень, понад 660 тисяч доларів, майже 400 тисяч євро та іншу валюту, мобільні телефони, банківські картки, золоті прикраси, вогнепальну зброю та авто. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах