Внаслідок обвалу на шахті у Львівській області загинули двоє гірників

Внаслідок обвалу на шахті у Львівській області загинули двоє гірників.

Внаслідок обвалу на шахті у Львівській області загинули двоє гірників. Фото ілюстративне: sud.ua

Події
01 липня 08:55

На шахті «Відродження», що у селі Межиріччя Червоноградського району 29 червня, о 13:20, внаслідок обвалу ґрунту загинули двоє гірників. Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець. ДП «Львіввугілля» зазначило, що загиблими є 37-річний Андрій Кончук та 36-річний Володимир Макогін. Обвал стався під дією гірничого тиску.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
 
«Аварія сталась у другу зміну. На місці працюють бійці гірничорятувальної служби. Причини аварії з'ясовує слідча комісія. Схиляємо голову в скорботі. Щирі співчуття родинам загиблих шахтарів», – написав Михайло Волинець.

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив, що ґрунт обвалився на глибині понад 500 метрів. До пошуково-рятувальних робіт залучили 15 рятувальників та 26 гірників.

У ДП «Львіввугілля» повідомили, що загинув машиніст гірничих виїмкових машин Андрій Кончук та майстер гірничої дільниці з видобутку вугілля Володимир Макогін.

«Андрій Кончук на шахті "Відродження" працював майже три роки, до того – на шахті "Великомостівська". За ним у скорботі дружина Соломія, 11-річний син Артем та 9-річний Матвій. Володимир Макогін на шахті "Відродження" працював шість років і два місяці. За ним у скорботі дружина Марія, 10-річний син Дем'ян, 5-річна донька Вікторія», – розповіли у ДП «Львіввугілля».

Внаслідок обвалу на шахті у Львівській області загинули двоє гірників фото 1Внаслідок обвалу на шахті у Львівській області загинули двоє гірників фото 1

Внаслідок обвалу на шахті у Львівській області загинули двоє гірників фото 2 1Внаслідок обвалу на шахті у Львівській області загинули двоє гірників фото 2

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах