Один із будинків, який постраждав під час ракетного удару по Львову, не підлягає відновленню

Один із будинків, який постраждав під час ракетного удару по Львову, не підлягає відновленню.

Один із будинків, який постраждав під час ракетного удару по Львову, не підлягає відновленню. Фото: facebook.com/DSNSLVIVSKERU

Події
13 вересня 10:29

Будинок на вулиці Міхновських, 38, який постраждав через російську атаку 4 вересня у Львові, не підлягає відновленню. Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Отримали перший технічний акт, що один з будинків, який зазначав російської атаки - на вул. Міхновських, 38 - не підлягає відновленню. В цьому будинку є 12 квартир. Сьогодні ввечері зустрілись з мешканцями будинку. Обговорили пропозиції, яким чином будемо повертати помешкання зруйновані росією. Узгоджуємо юридичні і технічні аспекти», – йдеться у повідомленні.

Один із будинків, який постраждав під час ракетного удару по Львову, не підлягає відновленню.Один із будинків, який постраждав під час ракетного удару по Львову, не підлягає відновленню. Фото: Андрій Москаленко.

Зазначимо, що у будівлі повністю зруйнована покрівля та перекриття до першого поверху, пошкоджені зовнішні стіни, вікна та двері. 
Нагадаємо, внаслідок ворожої атаки 4 вересня у двох районах Львова – Франківському та Залізничному – пошкоджено 189 будинків. Значна частина з них – памʼятки архітектури або історично цінні будинки. Загалом 52 квартири є непридатні для проживання. 

Нагадаємо, під ранок середи, 4 вересня Росія вдарила по Львову дронами-камікадже та ракетами. Є влучання у житлові будинки в районі вул. Братів Міхновських та Коновальця. Внаслідок влучання загинули семеро людей, до лікарень Першого медоб’єднання звернулось 64 людей, серед них 8 дітей. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах