На вулиці Єрошенка у Львові планують звести готель

На вулиці Єрошенка у Львові планують звести готель

На вулиці Єрошенка у Львові планують звести готель Фото: city-adm.lviv.ua

Події
Сьогодні 12:04
Автор: Юрій Богун

У Львові на вулиці Єрошенка, 22 хочуть звести готель з апартаментами квартирного типу. Про це сьогодні розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними департаменту архітектури та просторового розвитку Львівської міськради, звести готель планує ТЗОВ «Прем’єр Хоум-Львів» на ділянці, де були розташовані технічні приміщення «Львівгазифікації». Нині тут є залишки технічних будівель. 

«Тут накладається багато обмежень. Частину ділянки обмежують регламенти через ландшафтні об’єкти – парк «Кортумова гора» та цвинтар. Проте є частина ділянки, на якій можлива забудова. Цей об’єкт виносили на архітектурно-містобудівну раду, де він отримав схвалення. Початково були наміри будівництва вищої поверховості. Але відкоригований проєкт має 4 поверхи.  Перший – це заклади громадського харчування та різного роду громадські приміщення. Також є дворівневий підземний паркінг. Загалом об’єкт достатньо раціональної архітектури, над яким працювали дніпровські архітектори», – розповів Антон Коломєйцев. 

Також забудовник надав гарантійний лист про наміри профінансувати роботи з покращення інфраструктури на вул. Єрошенка та у прилеглих парках.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах