На Львівщині зіткнулися два авто: водій загинув, пасажирка – у лікарні

На Львівщині зіткнулися два авто: водій загинув, пасажирка – у лікарні.

На Львівщині зіткнулися два авто: водій загинув, пасажирка – у лікарні. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
Сьогодні 13:33

4 жовтня, близько 07:00, на автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» в селі Струтин Золочівського району сталася ДТП за участі двох автомобілів. Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією правоохоронців, зіткнулися автомобіль ВАЗ 2101, яким керував 70-річний житель Тернопільщини, та позашляховик Mitsubishi L200, за кермом якого перебував 22-річний мешканець Львівського району.

Водій ВАЗ 2101 отримав смертельні травми та загинув на місці події. Його пасажирка, 72-річна жінка з Золочівського району, зазнала тілесних ушкоджень та була госпіталізована.

На Львівщині зіткнулися два авто: водій загинув, пасажирка – у лікарні.На Львівщині зіткнулися два авто: водій загинув, пасажирка – у лікарні. Фото: facebook.com/MVS.LVIV
На Львівщині зіткнулися два авто: водій загинув, пасажирка – у лікарні.На Львівщині зіткнулися два авто: водій загинув, пасажирка – у лікарні. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

За фактом аварії слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах