На Самбірщині чоловік кілька днів пив спиртне і підірвав себе гранатою

На Самбірщині чоловік кілька днів пив спиртне і підірвав себе гранатою

На Самбірщині чоловік кілька днів пив спиртне і підірвав себе гранатою Фото: lv.npu.gov.ua

Події
09 жовтня 17:52
Автор: Юрій Богун

Поліцейські розслідують обставини смерті двох чоловіків у Самбірському районі. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попередньо встановлено, що 40-річний мешканець села загинув внаслідок вибуху гранати, а його 38-річний односельчанин - помер природною смертю. Чоловіки кілька днів поспіль розпивали спиртне. За фактами відкриті кримінальні провадження.

Як встановили співробітники Самбірського районного відділу поліції, 8 жовтня близько 13.00 у недобудованому будинку, розташованому в одному з сіл Самбірського району, стався вибух. На місці події працювали слідчо-оперативна група Самбірського районного відділу поліції, експерти-вибухотехніки та співробітники інших служб поліції Львівщини.

В одній з кімнат будинку правоохоронці виявили тіло власника – 40-річного місцевого жителя, без ознак життя. Встановлено, що смертельні травми він отримав внаслідок вибуху гранати, яку сам і підірвав.

Окрім того, в іншій кімнаті будинку правоохоронці виявили тіло 38-річного односельчанина загиблого - без ознак життя та без ознак насильницької смерті. Встановлено, що він разом з власником недобудови кілька днів поспіль розпивали спиртне.

Проводяться розслідування, призначені експертизи.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах