ДТП на Львівщині: зіткнулися дві BMW, один водій госпіталізований

ДТП на Львівщині: зіткнулися дві BMW, один водій госпіталізований.

ДТП на Львівщині: зіткнулися дві BMW, один водій госпіталізований. Фото: lv.npu.gov.ua

Події
12 жовтня 10:03

11 жовтня, близько 8:15, неподалік села Підгайці, що у Львівському районі, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів марки BMW.

Як повідомляють у поліції, в аварії зіткнулись BMW 320, за кермом якого перебував 20-річний житель Самбірського району, та BMW 120, яким керував 39-річний мешканець Львівського району.

ДТП на Львівщині: зіткнулися дві BMW, один водій госпіталізований.ДТП на Львівщині: зіткнулися дві BMW, один водій госпіталізований. Фото: lv.npu.gov.ua
ДТП на Львівщині: зіткнулися дві BMW, один водій госпіталізований.ДТП на Львівщині: зіткнулися дві BMW, один водій госпіталізований. Фото: lv.npu.gov.ua

Унаслідок зіткнення водій BMW 120 отримав серйозні травми і був доставлений до лікарні для надання медичної допомоги. Інформація про його стан поки що не розголошується.

За фактом аварії правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання за порушення правил безпеки дорожнього руху. Якщо провина буде доведена, винному загрожує обмеження волі на строк до трьох років, а також позбавлення права керувати транспортними засобами на такий самий термін.

Поліція продовжує з'ясовувати обставини події та проводить розслідування.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах