У кабінеті львівської лікарки вилучили понад 2,2 мільйона готівки

У кабінеті львівської лікарки вилучили понад 2,2 мільйони готівки.

У кабінеті львівської лікарки вилучили понад 2,2 мільйони готівки. Фото: Facebook.com/ssu.lviv

Події
25 жовтня 09:57

У кабінеті затриманої 73-річної львівської лікарки Марії Мазур вилучили понад 2,2 мільйони готівки. Жінка отримала хабар від пацієнта за оформлення інвалідності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
 
Як розповіли у поліції та СБУ Львівщини, 73-річна лікарка-алерголог львівської комунальної лікарні вимагала у пацієнта хабар за вплив на рішення членів медико-соціальної експертної комісії щодо призначення йому 3 групи інвалідності. Її затримали після одержання 3 тисячі доларів.

У кабінеті львівської лікарки вилучили понад 2,2 мільйони готівки.У кабінеті львівської лікарки вилучили понад 2,2 мільйони готівки. Фото: Facebook.com/ssu.lviv

У кабінеті львівської лікарки вилучили понад 2,2 мільйони готівки.У кабінеті львівської лікарки вилучили понад 2,2 мільйони готівки. Фото: Facebook.com/ssu.lviv

«23 жовтня під час санкціонованого обшуку у робочому кабінеті зловмисниці правоохоронці виявили та вилучили 3 тисячі доларів, одержані нею від пацієнта, значну суму коштів у різних валютах: 1600 євро, 51,5 тис. доларів та 47 тисяч гривень, а також документи, чорнові записи та інші речові докази», – повідомили в поліції.

Правоохоронці не розголошують більше подробиць справи. Як пише Zaxid.net, на хабарі затримали завідувачку відділення, лікарку-алергологиню Марію Мазур. Лікарці готують підозру у зловживанні впливом (ч.3 ст.369-2 ККУ). Винуватиці загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах