Фото дня: у Львові миють вулиці і тротуари

Фото дня: у Львові миють вулиці і тротуари фото

Фото дня: у Львові миють вулиці і тротуари фото

Події
18 березня 2020 12:16

Комунальні служби Львова дезінфікують Львів. Миють вулиці, тротуари, зупинки транспорту, сходові клітки будинків. Щодня проводиться дезінфекція і миття транспорту.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, сформовано графік миття з дезінфікуючими засобами. Продовжують працювати порохотяги. А районні адміністрації забезпечують миття під’їздів у житлових будинках.

«Також кожного дня проводиться дезінфекція і миття транспорту. Минулого тижня чотири робочі групи, за участю управління з надзвичайних ситуацій, департаменту житлового господарства та інфраструктури та управління транспорту, перевіряли як проводиться дезінфекція в трамваях, тролейбусах, автобусах. Вчора і сьогодні ми ще раз вибірково проводили цю перевірку. Натомість усі роботи з ремонту вулиць, хідників ми продовжуємо виконувати у звичному режимі", — розповіла Ірина Маруняк.

Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий прокоментував чутки про розпилювання дезінфікуючих засобів над містом з вертольотів.

Додамо, що задля захисту від коронавірусу львівську аптеку "Копійка", що на Володимира Великого, затягнули клейонкою. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах