Не заховаєшся: підозрюваного у зґвалтуванні сироти у Перемишлянах знайшли

Не заховаєшся: підозрюваного у зґвалтуванні сироти у Перемишлянах знайшли фото

Не заховаєшся: підозрюваного у зґвалтуванні сироти у Перемишлянах знайшли фото

Події
18 березня 2020 16:45

Слідчі поліції Львівщини знайшли причетного до зґвалтування 18-річної сироти – ним виявився 27-річний мешканець Перемишлян. Чоловікові повідомили про підозру.

Як повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, 11 березня у Перемишлянське відділення поліції із заявою про зґвалтування звернулася 18-річна мешканка Івано-Франківської області. Вона розповіла, що протиправні дії щодо неї були вчинені в лютому, в одному із закладів громадського харчування в Перемишлянах.

Слідчі відкрили кримінальне провадження, правопорушнику загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.

Пізніше, під час досудового розслідування, правоохоронці встановили, що злочин відбувся 17 лютого близько 23:00 у приміщенні місцевого кафе-бару. Тоді 27-річний мешканець Перемишлян, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив дії сексуального характеру щодо дівчини без її згоди.

Сьогодні, 18 березня, чоловікові повідомили про підозру у зґвалтуванні. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Нагадаємо, у Перемишлянах, що неподалік Львова, жорстоко познущалися над сиротою: дівчині зламали руку і зґвалтували. Знущання знімали на відео, яке згодом з’явилось у соціальній мережі Фейсбук. За словами мешканців міста, у Перемишлянах правоохоронці відмовились прийняти від дівчини заяву про злочин, тож кривдники залишались непокараними.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах