Обкрадали квартири й офіси: у Львові затримали групу злочинців

У Львові викрили організовану групу злочинців. Фото умовне

У Львові викрили організовану групу злочинців. Фото умовне

Події
18 березня 2020 11:46

Правоохоронці Львівщини викрили злочинну групу, яка причетна до розбою та крадіжок. До угруповання входили троє чоловіків, якими керував мешканець Львова. 

«Зловмисників, трьох львів’ян – 40-річного організатора групи та двох його співучасників віком 33 та 35 років, 11 лютого затримали оперативники управління стратегічних розслідувань спільно із слідчими поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури області. До їх затримання залучалися бійці спецпідрозділу КОРД», – повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Зловмисники причетні до розбійного нападу на офісне приміщення, крадіжки з підприємства, а також замаху на крадіжку. Чоловіків раніше вже притягали до кримінальної відповідальності за скоєння подібних злочинів. Злочини були вчинені у листопаді-грудні минулого року у Львові, зокрема, у Залізничному районі.

За інформацією пресслужби прокуратури Львівщини, підозрювані «спеціалізувались» на заволодінні грошовими коштами, ювелірними виробами та інших цінностей. Чоловіки проникали у помешкання чи інші приміщення. Ролі та обов’язки усіх членів організованої злочинної групи були чітко розподілені.

Грабіжнки ретельно готувались до вчинення злочинів, обирали зручні місця, підбирали засоби і знаряддя, за допомогою яких відчиняли двері та вікна приміщень.

Організатору та двом його спільникам, причетним до скоєння розбійного нападу, крадіжки, а також замаху на крадіжку, повідомили про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій), ч. 4 ст. 185 (крадіжка) та ч. 3 ст. 15, ч. 5 ст. 185 (замах на крадіжку) КК України. Їм загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває, правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших злочинів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах