У центрі Львова виникла велика черга: поліцію вже викликали

У центрі Львова виникла велика черга. Фото: Володимир Пекар

У центрі Львова виникла велика черга. Фото: Володимир Пекар

Події
19 березня 2020 13:46

У центрі Львова біля Візового центру, що на вулиці Джерельній, 18, виникла велика черга людей. Щоби врегулювати ситуацію - на місце викликали поліцію.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Володимир Пекар.

«Візові центри на карантин не йдуть? Якщо скласти адмінпротоколи на цих людей, то можна буде за ті гроші купити декілька машин швидкої допомоги», – прокоментував Володимир Пекар.

Як можна побачити на відео, люди в натовпі стоять дуже близько один до одного, а черга справді величезна, на вулиці перебуває кілька десятків людей. Крім того, у більшості містян немає одноразових медичних масок.

Мер Львова Андрій Садовий також відреагував на велике скупчення людей в центрі міста, які не дотримуються безпечної дистанції в умовах карантину.

«Люди по-різному реагують на заклики до дистанції й самоізоляції. Дехто - максимально відповідально. Дехто - з байдужістю. Уже звернувся до поліції області, з вимогою навести там порядок. Потрібно або навести там порядок, або тимчасово закрити візовий центр», - зазначив Андрій Садовий.

Черга біля Візового центру. Фото: n1casssЧерга біля Візового центру. Фото: n1casss

Додамо, Львівська мерія змінила дозволену дистанцію між покупцями у чергах. Люди в чергах зобов'язані дотримуватися дистанції у три метри. Адміністрації продуктових магазинів, аптек, АЗС, банків та інших закладів, яким дозволено працювати, мають максимально зменшити кількість покупців, які одночасно можуть перебувати у приміщенні.

Нагадаємо, у Львові за порушення карантину передбачене покарання – штраф, арешт або ж навіть ув’язнення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах