Сьогодні стартує продаж квитків на матч "Шахтар" - "Баварія": як придбати

arenalviv.com.ua

arenalviv.com.ua

Спорт
21 сiчня 2015 08:53

21 січня стартує продаж квитків на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Шахтар" – "Баварія", який відбудеться 17 лютого у Львові на "Арені Львів".

Як повідомляє shakhtar.com, продаж буде проходити в декілька  етапів, щоб максимально униможливити спекуляції з квитками.


Етапи продажу


ПЕРШИЙ ЕТАП: 21 -25 січня

Першими придбати квитки зможуть виключно власники абонементів сезону – 2014/2015. Кожен з них може гарантовано придбати до 2 квитків, один будь-якої категорії – зі знижкою 50% від вільного продажу, а другий – за роздрібною ціною.

ДРУГИЙ ЕТАП: 26 -29 січня

З 26 по 29 січня квитки надійдуть у продаж для зареєстрованих уболівальників Львова - які заповнювали анкети в касах "Арени Львів" і роздрібній мережі пунктів продажу при купівлі квитків на матчі "Шахтаря" в чемпіонаті України.

Кожен такий уболівальник отримає SMS-повідомлення зі спеціальним кодом на мобільний телефон, номер якого був вказаний в анкеті. Пред'явивши касиру отриманий код, фани зможуть гарантовано купити до 2 квитків за ціною вільного продажу в касах "Арени Львів".

Цього ж дня можна буде купити квитки онлайн на сайті tickets.shakhtar.com, але це зможуть зробити лише ті вболівальники, які купували квитки онлайн на сайті на матчі Чемпіонату України в першому колі.

ТРЕТІЙ ЕТАП: 30 січня - 1 лютого

Третій етап розпочнеться з 30 січня і триватиме до 1 лютого. У цей період до кас "Арени Львів" запрошуються ті вболівальники, які придбали квитки (чи купували онлайн) на матчі "Шахтаря" в груповому етапі Ліги чемпіонів – 2014/2015. Кількість фанів, які отримали право покупки, буде визначено жеребкуванням. Кожен такий уболівальник знову ж таки отримає SMS-повідомлення зі спеціальним кодом і зможе придбати до 2 квитків за ціною вільного продажу в касах "Арени Львів".

ЧЕТВЕРТИЙ ЕТАП: з 30 січня

До покупки квитків приєднаються вболівальники, які придбали квитки онлайн на матчі Ліги чемпіонів. Кожному такому любителю футболу буде надіслано запрошення на електронну адресу, вказану при реєстрації на нашому сайті, і відкритий доступ на покупку квитків за ціною вільного продажу в будь-якій категорії. Кількість уболівальників, які отримали право покупки до 2 квитків на матч "Шахтар" – "Баварія", буде визначено жеребкуванням.

Тільки після цього квитки надійдуть у вільний продаж. Скористатися правом їх придбання в цей період зможуть любителі футболу, які заздалегідь зареєструються на сайті  shakhtar.com за програмою "Листок очікування".


Ціни на квитки 


Standard: 100, 150, 200, 300 та 400 грн.

Club 1936: 1 000 грн.

Business Club: 4 500 та 5 000 грн.


Де придбати 


 

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ПРОДАЖУ КВИТКІВ

tickets.shakhtar.com

версія для мобільних телефонів: t.shakhtar.com

 

КАСИ "АРЕНИ ЛЬВІВ"

вул. Стрийська, 199  режим роботи: 10:00 - 20:00, без перерви та вихідних

тел.:+38 (032) 253-03-35

 

РОЗДРІБНА ТОРГОВЕЛЬНА МЕРЕЖА

(кількість і категорія квитків обмежені)

Пункти продажу квитків в усіх районіх Львова: мережа Мережа кіосків преси "Інтерпрес", Мережа кіосків преси "Високий замок", Мережа кіосків ОТ-ОТ, Магазини "ВУХО.КОМ".

 

 

 

 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах