На Арені "Львів" для фанатів приготували металеві грати

фото з сайту galnet.org

фото з сайту galnet.org

Спорт
12 червня 2015 11:32

Перед недільним матчем Україна - Люксембург на "Арені Львів" будуть прийняті безпрецедентні заходи безпеки, повідомляє канал "Футбол 1". Організатори врахували сумний досвід недавнього фіналу Кубка України на НСК "Олімпійський", коли тисячі фанатів вибігли на поле. До Львова приїде чимало столичних уболівальників, тому на арені встановили металеві грати. Особливо ретельно перевірятимуть журналістів - у світлі інформації про те, що представники преси можуть передавати фанатам фаєри.

Як повідомили в прес-службі  Львівської міської ради, громадський порядок під час матчу забезпечуватиме понад 1000 міліціонерів. Очікують на понад 22 тис вболівальників.  Більше п’яти тисяч місць на стадіоні будуть закриті під час матчу.

-Сподіваюсь, що вболівальники, і не тільки львівські,  гідно поведуть себе під час гри", - зазначив Ярослав Грисьо, член Виконкому ФФУ, голова Федерації футболу Львівської області.

"Для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси, які відправлятимуться з площі Є. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до Автовокзалу в період з 17.00 до 19.00 год.

 Після завершення матчу з 21.00 до 23.00 год автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до к-т. ім. О. Довженка.

Громадський транспорт, який курсує в напрямку Автовокзалу та ТРЦ "Кінг Крос", працюватиме у режимі робочого дня", - зазначив Віктор Щир, начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР.

Квитки на матч "Україна" - "Люксембург" можна придбати:

в офісі Львівської Федерації футболу (м. Львів, площа С. Яворського, 1, 2-й поверх)

на сайті www.ufi.com.ua

в касах стадіону "Арена Львів" (м. Львів, вул. Стрийська, 199).

 Нагадаємо, що 13 червня о 20.00 годині на стадіоні "Арена Львів" відбудеться відкрите тренування збірної України з футболу, яке проходить перед кваліфікаційним матчем Євро-2016 між командами України та Люксембургу. Вхід вільний.

Відео тут: https://www.youtube.com/watch?v=pdT8out2AQY

Львів у новинах:

Львів`яни перші в Україні зможуть отримувати документи та оплачувати держпослуги без черг 

У Львівській філармонії представлять найкращі музичні кінохіти 

Як рахувати пільги на оплату води у Львові 

 

 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах