Завтра у Львові грає жіноча збірна України з футболу: де подивитись

фото з сайту tvoemisto.tv

фото з сайту tvoemisto.tv

Спорт
07 квiтня 2016 17:30

8 квітня, Львів прийматиме черговий матч національної збірної України з футболу. Правда цього разу жіночої. Суперницями "синь-жовтих" в цьому поєдинку стануть представниці Албанії. Початок матчу заплановано на 18:00 год.

Цей матч стане першою цьогорічною домашньою зустріччю української команди і відкриє сезон національного футболу на львівській арені. Наразі ж, національна жіноча збірна України займає ІІ місце в турнірній таблиці Групи 3. І кожна перемога суттєво збільшує її шанси на вихід в фінальну частину Єврочемпіонату в 2017 році.

Для тих, хто планує відвідати цей матч, є можливість придбати квитки онлайн. Вартість квитків від 20 грн.

Також вперше гра за участю українських футболісток транслюватиметься наживо – на офіційному YouTube-каналі Федерації футболу України. Початок зустрічі – о 18:00 год.

Також протягом трансляції, спеціальним гостем якої стане півзахисник української збірної Віра Дятел, буде розіграний комплект ігрової форми "синьо-жовтих".

Слід нагадати, що вже 10 квітня на "Арені Львів" відбудеться ще один матч. В рамках чемпіонату України львівські "Карпати" прийматимуть "Олександрію". В цьому матчі "зелено-білі" не зможуть розраховувати на підтримку фан-сектора, який закрили через расистські вигуки вболівальників. 

А в травні "Арена Львів" прийме ще один матч збірної України. Цього разу – збірної ветеранів. Матч між  українськими та польськими футболістами буде присвячений пам'яті видатного тренера Казімєжа Гурського. Гра запланована на 15 травня.

Джерело: tvoemisto.tv

Львів у новинах:

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах