Дізнайся куди: "Шахтар" переніс матч Ліги Європи зі Львова

Новина - Спорт - Дізнайся куди: "Шахтар" переніс матч Ліги Європи зі Львова

Новина - Спорт - Дізнайся куди: "Шахтар" переніс матч Ліги Європи зі Львова

Спорт
10 сiчня 2017 10:00

Матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Шахтар" - "Сельта" відбудеться у Харкові, повідомила голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична на своїй сторінці у Facebook.

"Рішення прийнято. Остаточно. Ліга Європи. "Шахтар" - "Сельта". Харків, 23 лютого. Матчі Ліги Європи 2017 пройдуть у нас (сподіваюся, що саме матчі). Також продовжуємо робити все, щоб у вересні в Харкові відбувся відбірковий матч ЧС-2018 Україна - Туреччина", - написала Світлична.

На початку грудня 2016 року УЄФА дозволив Харкову проводити міжнародні матчі. До слова, донецький клуб офіційно не підтвердив рішення про проведення матчу Ліги Європи у Харкові.

Нагадаємо, що з 2014 року донецький "Шахтар" грав більшість матчів чемпіонату України на "Арені Львів", а також проводив усі єврокубкові поєдинки у Львові. Живе і тренується команда у Києві.

Після того, як у вересні 2016 року "гірники" зібрали аншлаг на стадіоні "Металіст", керівництво донецької команди задумалось про повний переїзд команди до Харкова. Тим більше, що з припиненням існування ФК "Металіст" місцевий стадіон у поточному сезоні перебував без постійних ігор.

Дивись ще

Дізнайся коли: на Львівщині зростуть ціни на маршрутки

Фотофакт: Львовом пройшла Хода звіздарів

Будь в курсі: у Львові відкрили для руху вулицю, що була закрита з 2015 року

 

 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах