Сила і міць: У Львові стартував перший етап відбору на "Ігри нескорених"

Фото - Міністерство оборони України

Фото - Міністерство оборони України

Спорт
10 березня 2018 18:54

На навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міноборони у Львові стартували спортивні тестування на участь у міжнародних змаганнях для військових ветеранів "Ігри нескорених". 60 учасників із 13 областей України спробували свої сили у шести видах спорту: веслуванні на тренажерах, велоспорті, легкій атлетиці, стрільбі з лука, плаванні та пауерліфтингу. Про це повідомляє Zaxid.net.

Зокрема, в останній секції після старту спортивних тестувань себе проявляли майже десяток тих, хто бажає стати частиною національної збірної "Ігор нескорених". Спочатку розминалися, а вже опісля підіймали штангу.

Дехто одразу ризикнув втримати над собою понад сотню кілограмів. Серед таких – майор прикордонної служби Юрій Козловський. Два роки тому через невідомий предмет, який вибухнув у чоловіка під ногою, довелося ампутувати стопу та звикати до протеза.

"Наразі демонструю скромні результати. Обрав пауерліфтинг, адже тут задіяний пояс верхніх кінцівок, який у мене не постраждав. Тому перебуваю у більш-менш рівних умовах із рештою учасників", – розповів Юрій Козловський.

Вже 12-13 травня травня у Києві відбудуться національні "Ігри нескорених", під час яких визначать п'ятнадцятьох учасників української збірної. Вони впродовж 20-27 жовтня презентуватимуть нашу країну в австралійському Сіднеї.

Дивись ще:

Забув про спортивний режим: футболіста львівських "Карпат" затримали п’яним за кермом

У День закоханих: Козловський одружився на львівській співачці

Годують з рук: у Львові відкрили скандальний ресторан з живими акулами

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах