Топовий букмекер виходить на український ринок беттінгу

Топовый букмекер приходит на украинский рынок беттинга

Топовый букмекер приходит на украинский рынок беттинга

Спорт
22 травня 2020 16:15

Якщо ви досвідчений беттор або спортивний фанат, тоді ви напевно чули про букмекера GG.BET. Ця молода компанія є лідером серед популярних букмекерів, а також вона стабільно входить в топ 10 рейтингів і оглядів букмекерів, за версією спортивних ЗМІ. На рахунку компанії також безліч нагород і премій, зокрема «Дебют року» і «Кращий кіберспортивний букмекер». Так, GG.BET починали свій шлях у 2016 році як компанія, орієнтована на кіберспорт. Саме вони започаткували кіберспортивний беттінг, а згодом їхній досвід у цій індустрії перейняли всі інші БК. Зараз компанія надає можливість для ставок на різні види спорту і кіберспортивні дисципліни, а коефіцієнти на них приємно здивують навіть досвідченого беттора. Ще нещодавно, реєстрація на сайті GG.BET була неможлива для громадян України. Але це вже в минулому, і GG.BET зараз зустрічають нових українських гравців вітальним бонусом за реєстрацію.

Які переваги GG.BET?

Їх безліч. Але однією з найголовніших переваг для нових гравців, безумовно, є надійність. GG.BET зарекомендував себе як надійний і відповідальний партнер, що підтверджують позитивні відгуки користувачів. Гравці відзначають, що GG.BET надає якісний та безпечний сервіс для ставок. Компанія високо цінує свою репутацію, а отже гравці можуть бути спокійні за свої ставки. Крім того, користувачі у відгуках відзначають зручність інтерфейсу, приємне оформлення сайту, а також регулярні акції та бонуси. Про бонуси варто сказати докладніше. Крім вітальних бонусів за реєстрацію нового облікового запису, гравець також щомісяця може брати участь в інших акціях, серед яких і бонус за депозит, і кешбек, і страхування ставки, і ще багато іншого.

Крім ставок на спорт і кіберспорт, на сайті є слоти, які сподобаються поціновувачам ігрових автоматів. Окремо також потрібно відзначити систему поповнення і виведення грошових коштів. Сайт підтримує всі відомі основні платіжні системи. Розрахунок виграшів і виплати відбуваються дуже швидко і без затримок. Служба технічної підтримки працює без вихідних і перерв і завжди готова відповісти на будь-які запитання користувачів.

Безумовно, поява GG.BET на українському ринку– це хороша новина для всіх бетторів. Цей сервіс давно позитивно зарекомендував себе в інших країнах, а тепер став доступний і для українських гравців.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах