Мільйон сердець, одне биття: футбольний клуб «Карпати» виключили з УПЛ

Футбольний клуб «Карпати» виключили з УПЛ. Фото: Uatv.ua/fk-karpaty.

Футбольний клуб «Карпати» виключили з УПЛ. Фото: Uatv.ua/fk-karpaty.

Спорт
09 липня 2020 14:24

Після двох неявок на матчі львівський футбольний клуб «Карпати» офіційно виключили з української прем'єр-ліги. Про таке рішення за підсумками засідання контрольно-дисциплінарного комітету повідомила пресслужба Української асоціації футболу.

«Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу розглянув справу за заявою УПЛ стосовно неявки ФК «Карпати» (Львів) на матч 24-го туру ФК «Карпати» (Львів) — ФК «Маріуполь» та матч 29-го туру ФК «Маріуполь» — ФК «Карпати» (Львів). За результатами розгляду, на підставі ст. 9 Регламенту УПЛ, були прийняті такі рішення... Виключити ФК «Карпати» (Львів) зі змагань УПЛ сезону-2019/2020 за повторну неявку на матч без поважної причини», – йдеться у повідомленні Української асоціації футболу.

Зазначимо, що у двох незіграних матчах «Карпатам» зарахували технічні поразки з рахунком 0:3, а ФК «Маріуполь» – технічні перемоги з рахунком 3:0. У тих матчах, які «Карпати» ще мали зіграти в УПЛ до кінця сезону, також автоматично зараховані технічні поразки.

Додамо, що після 24 зіграних ігор «Карпати» посідають останнє місце в турнірній таблиці із 15 очками, тобто вони все одно були найбільш імовірними кандидатами на виліт з турніру.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах