Для найвідважніших: у Львові створять центр екстримальних видів спорту

У Львові створять центр екстримальних видів спорту. Фото: Львівська міська рада

У Львові створять центр екстримальних видів спорту. Фото: Львівська міська рада

Спорт
05 жовтня 2020 11:10

Цих вихідних у місті відбувся Відкритий Кубок Львова з мотокросу, на який з'їхалось близько 200 учасників. На заході міський голова заявив про наміри облаштувати Центр екстремальних видів спорту. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

"Такого заряду, який отримуєш тут, невідомо де ще можна отримати. Ми вже маємо проект, як має виглядати весь цей простір. Він має бути облаштований. Тут має бути все для екстремальних видів спорту. Це є те зобов’язання, яке я беру на себе. Тут проводять чемпіонати світу, кубки Європи, нехай весь світ приїжджає і бачить красу Львова", — сказав мер Львова Андрій Садовий.

До слова, Відкритий кубок Львова з мотокросу є наймасовішим у Львові та найкращим в Україні серед змагань такого типу. Зокрема, Відкритий Кубок Львова з мотокросу, що відбувся на легендарній трасі «Майорівка» минулого року, став топ-подією спортивного Львова 2019 року. Цей захід організовує ГО мотоклуб «Зазір'я». В свою чергу, місто надає організаційну та фінансову підтримку - 350 000 гривень.

Відкритий кубок з мотокросу. Фото: ЛМРВідкритий кубок з мотокросу. Фото: ЛМР

Нагадаємо, виконавчий комітет Львівської міськради погодив умови для забудови території колишньої Львівської виправної колонії №48, що на вул. Хуторівці, 2. Тут планують збудувати низку громадських об’єктів, серед яких дитячий садок, школа та спортивний комплекс.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах