У Львові з'явився ще один футбольний клуб "Карпати"

У Львові з'явився ще один футбольний клуб "Карпати". Фото: ФК "Карпати".

У Львові з'явився ще один футбольний клуб "Карпати". Фото: ФК "Карпати".

Спорт
16 жовтня 2020 14:41

У Львові заснували ще один футбольний клуб "Карпати". Як розповів генеральний директор новоствореного футбольного клубу Степан Юрчишин, ТОВ «ФК «Карпати» заснували на Покрову, 14 жовтня. Спортивним директором та головним тренером призначили Андрія Тлумака.

«Так, мене призначили керівником і генеральним директором футбольного клубу «Карпати». Засновником є підприємство «Західний Буг», який внесе статутний фонд у розмірі 1 млн грн, але найближчим часом буде зміна складу учасників через залучення інших підприємств до статутного капіталу», – розповів Тvoemisto.tv Степан Юрчишин.

За словами Степана Юрчишина, вже найближчим часом відбудеться пресконференції, на якій розкажуть більш детальніше про плани та розвитку клубу.

Засновником ТОВ "ФК "Карпати" виступило підприємство «Західний Буг» із внеском у статутний капітал у розмірі 1 мільйон гривень. Керівництво підприємства «Західний Буг» підтвердило свою участь у створенні ТОВ «ФК "Карпати"» і повідомило про очікувану зміну складу учасників у зв'язку з долученням інших львівських підприємств до статутного капіталу, а також підготовку до перетворення товариства на акціонерне товариство.

Зазначимо, що футбольний клуб "Карпати" заснований 18 січня 1963 року. Єдиний клуб за всю історію Кубка СРСР, що виграв трофей, виступаючи не у вищій лізі (1969). Дворазовий фіналіст Кубка України: 1993 і 1999. Півфіналіст Кубка СРСР (1972, 1979), Кубка України (2005/06, 2011/12). Бронзовий призер чемпіонату України 1997/98, найвище досягнення в чемпіонаті СРСР — 4-те місце (сезони 1976-весна і 1976-осінь).

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах