Знай наших: львів’янка стала чемпіонкою Європи з кіокушинкай карате

Львів’янка стала чемпіонкою Європи з кіокушинкай карате. Фото: Ярина Король/Фейсбук

Львів’янка стала чемпіонкою Європи з кіокушинкай карате. Фото: Ярина Король/Фейсбук

Спорт
26 жовтня 2020 15:41

У суботу, 24 жовтня, в онлайн-режимі відбувся Чемпіонат Європи з кіокушинкай карате у розділі «ката» серед дорослих. Перемогу серед жінок здобула 28-річна львів’янка Ярина Король. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА, з кожної країни в цих змаганнях могли виступити лише по двоє учасників серед жінок та чоловіків.

Серед жінок абсолютною переможницею змагань стала 28-річна майстриня спорту Ярина Король, багаторазова призерка та чемпіонка України у розділах «куміте» та «ката».

Срібною призеркою серед жінок стала інша львів‘янка — 33-річна майстриня спорту Наталя Мутіна. А бронзовим призером серед чоловіків став брат Ярини, 35-річний майстер спорту України Олег Король. Він є головним тренером збірної Львівської обласної федерації кіокушинкай карате у розділі «ката».

Нагадаємо, львів’янин Павло Кордіяка переміг у турнірі «Найсильніша людина України». 25-річний чоловік виборов почесне звання у киянина Олексія Новікова, який був найсильнішою людиною України впродовж чотирьох років поспіль.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах