Є чим пишатись: 17-річна гімнастка зі Львова завоювала чотири медалі на Кубку України

17-річна гімнастка зі Львова завоювала чотири медалі на Кубку України. Фото: Національний олімпійський комітет України

17-річна гімнастка зі Львова завоювала чотири медалі на Кубку України. Фото: Національний олімпійський комітет України

Спорт
05 березня 2021 10:12

Гімнастка зі Львова Христина Погранична завоювала титул віце-чемпіонки Кубка України з художньої гімнастики, який відбувався 4 березня у Дніпрі. На цих змаганнях 17-річна львів’янка здобула дві срібні та дві бронзові медалі.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Прима української художньої гімнастики, реальна кандидатка на участь в Олімпійських іграх в Токіо, 17-річна львів'янка Христина Погранична стала третьою у багатоборстві за програмою майстрів спорту України в індивідуальній першості. Також вихованка львівської тренерки Ірини Рудої виграла "срібло" у вправах з обручем і стрічкою та "бронзу" у вправі з булавами», – повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Як повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, загалом збірна Львівщини виборола у змаганнях 7 медалей.

Каріна Сидорак стала переможницею змагань в індивідуальній програмі за програмою кандидатів у майстри спорту. Другою стала ще одна представниця Львівщини Сніжана Ощіпко.

За програмою майстрів спорту в індивідуальній програмі бронзовою призеркою змагань стала Христина Погранична.

У групових вправи з 3 обручами та 2 парами булав серед майстрів спорту збірна Львівщини виборола 3 місце. В індивідуальній програмі у фіналах Христина Погранична у вправах з обручем та стрічкою стала другою, а у вправі з булавами – третьою.

17-річна гімнастка зі Львова завоювала чотири медалі на Кубку України. Фото: Львівська облдержадміністрація17-річна гімнастка зі Львова завоювала чотири медалі на Кубку України. Фото: Львівська облдержадміністрація

Нагадаємо, львів'янка Оксана Бригідир стала чемпіонкою світу з бодібілдингу Elite Pro 12 в категорії фітнес-бікіні. Чемпіонський титул спортсменка виборює вже втретє.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах