Де і коли: львів'ян кличуть на безкоштовні заняття зі скандинавської ходьби

Де і коли: львів'ян кличуть на безкоштовні заняття зі скандинавської ходьби. Фото: life.pravda.com.ua.

Де і коли: львів'ян кличуть на безкоштовні заняття зі скандинавської ходьби. Фото: life.pravda.com.ua.

Спорт
14 квiтня 2021 17:54

У Стрийському парку у Львові відбуваються безкоштовні тренування зі скандинавської ходьби. Долучитися можуть усі охочі. Про це VG Львів повідомили організатори. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Безкоштовні тренування зі скандинавської ходьби відбуваються у Стрийському парку щочетверга о 16:00.  Їх проводить професійна тренерка Оксана Заліско – віцепрезидентка Української Федерації Скандинавської ходьби з міжнародних зв'язків. Охочих чекають на вулиці Самчука, 14 поблизу корпусу кафедри фізичної культури «Львівської Політехніки».

Де і коли: львів'ян кличуть на безкоштовні заняття зі скандинавської ходьбиДе і коли: львів'ян кличуть на безкоштовні заняття зі скандинавської ходьби

Для того, аби займатись скандинавською ходьбою, потрібні лише спеціальні палиці. «Спорт для всіх» на перших тренуваннях надаватиме їх тим, хто ще не має, але хоче спробувати.

«Ми показуємо, що це абсолютно не складно – знайти годину вільного часу попрацювати над своїм здоров’ям, і над собою», – розповів керівник управління молоді та спорту Львівської обласної адміністраціїї Роман Хім’як.

Додамо, що скандинавська ходьба – популярний в Європі вид спорту, що підходить для широкого кола людей. Організовує такі тренування Львівський обласний центр «Спорт для всіх».

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах