Пишаймося: львівський каратист виборов бронзу на Олімпіаді в Токіо

Львівський каратист виборов бронзу на Олімпіаді в Токіо. Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Львівський каратист виборов бронзу на Олімпіаді в Токіо. Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Спорт
07 серпня 2021 10:49

Львівський каратист Станіслав Горуна здобув бронзову медаль в карате (дисципліна куміте) серед чоловіків у категорії до 75 кілограм. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Станіслав Горуна вийшов до півфіналу з другого місця і у півфіналі зустрівся з італійцем Луіджі Бусою, однак не зміг його здолати. Львів’янин поступився Луїджі Бузі з рахунком 0:3. Саме італійський спортсмен і став олімпійським чемпіоном, перемігши у фіналі азербайджанця Рафаеля Агаєва.

Зазначимо, на груповому етапі Станіслав Горуна посів друге місце. У перших двох поєдинках Станіслав переміг японця Кена Нішімуру (2:1) та американця Тома Скота (2:1). Третій бій для Станіслава завершився внічию (проти угорця Габора Харспатакі), а у поєдинку проти єгиптянина Абдалли Абделазіза, який не мав впливу на вихід Станіслава у півфінал, львів’янин поступився з рахунком 1:4.

Львівський каратист виборов бронзу на Олімпіаді в Токіо. Фото: Управління спорту ЛьвоваЛьвівський каратист виборов бронзу на Олімпіаді в Токіо. Фото: Управління спорту Львова

Нагадаємо, львівська борчиня вільного стилю Алла Черкасова виборола бронзову нагороду на Олімпійських іграх в Токіо. Українка поклала на лопатки суперницю в першому періоді.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах