У Львові збудують величезний спортивно-розважальний комплекс

У Львові збудують величезний спортивно-розважальний комплекс

У Львові збудують величезний спортивно-розважальний комплекс Фото: t.me/kozytskyy_maksym_official

Спорт
17 сiчня 2022 12:59

У 2022 році у Львові розпочнуть будівництво нового спортивно-розважального комплексу. Його зведуть на Стрийській у межах програми президента «Велике будівництво». Про це голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький повідомив у своєму Телеграм-каналі. 

Щоб ознайомитися з проєктом і місцем будівництва нового спортивного об’єкту до Львова завітала делегація Міжнародної федерації баскетбольних асоціацій.

Мультифункціональний спортивний комплекс, розрахований на 10 тисяч глядацьких місць, з'явиться на Стрийській,199, поблизу стадіону Арена-Львів. Зараз тривають геодезичні роботи та виготовлення проєктно-кошторисної документації.

"На головній залі комплексу зможуть відбуватися ігри з зимових видів спорту. Таких, як: хокей, следж-хокей (параолімпійський вид хокею для людей з обмеженими фізичними можливостями), фігурне катання, шорт-трек (змагання з бігу на ковзанах на хокейному майданчику), керлінг (командна спортивна гра на крижаному майданчику). А також: баскетбол, волейбол, гандбол, футзал, теніс, флорбол", - йдеться у повідомленні Козицького. 

Водночас, за його словами, головний зал легко зможе трансформуватися для проведення змагань із боксу, боротьби, ММА (змішаних бойових мистецтв), східних єдиноборств, важкої атлетики, пауерліфтингу, а також проведення культурних заходів. Також у залах «Льодової Арени» зможуть проводити змагання зі спортивної і художньої гімнастики, спортивних танців, кіберспорту.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах