Львів’янин Станіслав Горуна продав олімпійську медаль для потреб українських військових

Львів’янин Станіслав Горуна продав олімпійську медаль для потреб українських військових

Львів’янин Станіслав Горуна продав олімпійську медаль для потреб українських військових Фото: facebook.com/stanislav.horuna.3

Спорт
08 квiтня 2022 14:45

Бронзову медаль Олімпіади-2020 каратиста зі Львова Станіслава Горуни продали на благодійному аукціоні World Sports For Ukraine за 16 800 доларів (495 тисяч гривень). Ці гроші спортсмен передасть на потреби Збройних сил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Це (медаль) була мрія мого життя і вона здійснилася. Тепер моя мрія - вигнати ворога з моєї України. Це єдина мрія для кожного українця зараз. І я хочу, щоб ця мрія здійснилася якомога швидше. Я вирішив продати свою медаль на аукціоні, щоб ще більше підтримати свою армію», – написав Святослав Горуна у Facebook 31 березня, коли оголосив про продаж медалі.

Кошти від продажу бронзової медалі Святослава Горуни перерахують у фонд Ukraine Alive 2022. Вони допомагають Нацгвардії, Збройним силам України, теробороні та переселенцям, пише «Трибуна».

Довідково. Станіслав Горуна – 33-річний львів'янин, капітан національної збірної з карате, а також олімпійський призер. Він перемагав у Всесвітніх іграх та Європейських іграх, був бронзовим призером Чемпіонату світу 2014 року, триразовим переможцем серії турнірів K1 PremierLeague, багаторазовим срібним та бронзовим призером Чемпіонатів Європи. А з початком війни в Україні він пішов служити в Збройні сили України.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах