Львів’янин Віктор Легкодух став чемпіоном на «Іграх нескорених»

Львів’янин Віктор Легкодух став чемпіоном на «Іграх нескорених»

Львів’янин Віктор Легкодух став чемпіоном на «Іграх нескорених» Фото: city-adm.lviv.ua

Спорт
19 квiтня 2022 07:43

У понеділок, 18 квітня, львів’янин Віктор Легкодух здобув золоту медаль для України зі штовхання ядра на «Іграх нескорених», що тривають у Нідерландах. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської військової адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Віктор Легкодух – ветеран Збройних Сил України, у 2014 році з перших днів був учасником російсько-української війни, пів року воював у найгарячіших точках на сході України. Член національної збірної Invictus Games.

«У серпні 2014 року отримав важке вогнепальне мінно-вибухове поранення у хребет, після нього був довгий період лікування і реабілітації. Не дав занепасти духом спорт. Щодня Віктор попри біль і перешкоди займався силовими вправами. Тепер спортсмен здобуває перемоги на візку – раніше він став фінішером Лондонського марафону. Дистанцію у 42 кілометри Віктор здолав за 5 годин 51 хвилину. Так тримати! Переможемо на всіх фронтах!», – зазначив очільник Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

Львів’янин Віктор Легкодух став чемпіоном на «Іграх нескорених»Львів’янин Віктор Легкодух став чемпіоном на «Іграх нескорених» Фото: city-adm.lviv.ua

Нагадаємо, збірна України зі стрільби, до складу якої входить двоє львів’ян, виборола друге місце на «Іграх нескорених» у Гаазі. Під час нагородження наші хлопці тримали в руках портрет тренера збірної Дмитра Сидорука, який нещодавно загинув, захищаючи Україну.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах