У Львові відбудеться «Форум вуличних культур 2023»

У Львові відбудеться «Форум вуличних культур 2023».

У Львові відбудеться «Форум вуличних культур 2023».

Спорт
07 лютого 2023 19:06

У Львові відбудеться «Форум вуличних культур 2023». На заході зустрінуться українські активісти, представники вуличних культур, урбаністи, а також гості зі США та Європи. Про це повідомили організатори. Читайте всі новини Львова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації 

Цього року традиційний «Форум вуличних культур» від Street Culture відбудеться у Львові. Його проведуть 4-5 березня в  Urban Camp Lviv (вулиця Патона, 6) — культурно-соціальному центрі для переселенців, що невдовзі має запрацювати у Львові. Форум традиційно збере представників вуличних культур з різних міст України, по відеозвʼязку до них приєднаються гості з США, Франції, Данії, Бельгії, Латвії, Словаччини тощо.

Головна мета цьогорічного Форуму — об’єднання вуличних культур України під час війни та збереження цього фундаменту на майбутнє. Учасники презентуватимуть свої успішні кейси та проєкти, візьмуть участь у тематичних панельних дискусіях, а також обговорять актуальні для спільнот теми: переорієнтування та діяльність активних команд під час війни, існування та перспективи вуличних культур у нових військових умовах, інтеграцію в міжнародний олімпійський рух тощо.

Вхід на івент безкоштовний за попередньою реєстрацію.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах