Львів’янка Анастасія Малошенко стала чемпіонкою Європи з черлідингу

Львів’янка Анастасія Малошенко стала чемпіонкою Європи з черлідингу.

Львів’янка Анастасія Малошенко стала чемпіонкою Європи з черлідингу. Фото: facebook.com/anastasia.maloshenko

Спорт
03 липня 2023 16:21

Львів’янка Анастасія Малошенко у парі з 21-річною Єлизаветою Тимофєєвою з Кам’янського здобули «золото» XI чемпіонату Європи з черлідингу, який зараз триває у італійській Вероні. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Мрія збулася, наш Гімн залунав", – написала на своїй фейсбук-сторінці Анастасія Малошенко, опублікувавши фото з Верони.

Львів’янка Анастасія Малошенко стала чемпіонкою Європи з черлідингу.Львів’янка Анастасія Малошенко стала чемпіонкою Європи з черлідингу. Фото: facebook.com/anastasia.maloshenko

Львів’янка Анастасія Малошенко стала чемпіонкою Європи з черлідингу.Львів’янка Анастасія Малошенко стала чемпіонкою Європи з черлідингу. Фото: facebook.com/anastasia.maloshenko


Черлідерки виступали у змаганнях дорослих фрістайл дуетів – Senior Pom Doubles. У цій категорії перше місце отримала Україна, друге – Словенія, третє – Греція, четверте – Австрія та п’яте – Польща.

Нагадаємо, що 21 квітня дівчата у цій ж номінації здобули «срібло» 14-го чемпіонату світу, тож до свого статусу віце-чемпіонок світу додали ще й звання чемпіонок Європи.

Анастасія Малошенко представляє клуб Lviv Angels та тренується під керівництвом президентки клубу та Львівської обласної федерації черлідингу Наталі Блажко. Єлизавета Тимофєєва – вихованка клубу Prometey та Альони Козинець.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах