Популярні сервіси прокату авто у Львові. ТОП 5 прокатів

Популярні сервіси прокату авто у Львові. ТОП 5 прокатів - фото

Популярні сервіси прокату авто у Львові. ТОП 5 прокатів - фото

Техно
23 липня 2023 23:28

Наступною інформацією поділилися спеціалісти з компанії BLS. Львів – чарівне місце, де часто є потреба у наявності автомобіля. Гарно, коли є власний, але, якщо немає або він на ремонті, можна обрати оренду машини. Це дуже зручно, практично та швидко. На авто є можливість добратися у будь-яку точку Львова та за його межі. Для цього потрібно обрати зручний за всіма критеріями сервіс з прокату авто та сам транспортний засіб.

Що треба враховувати при підборі компанії для оренди автомобілю?

При виборі сервісу для оренди компанії з оренди транспортного засобу варто враховувати деякі критерії. Серед головних наступні:

  • вимоги компанії відносно відповідальності арендатору, а саме – вік, стаж керування, наявність певних документів тощо;
  • наявність бажаної моделі авто у автопарку прокатної фірми;
  • цінова політика, а також наявність та можливість прийняти участь у програмах лояльності та акціях;
  • обмеження відносно терміну оренді та пробігу транспортного засобу;
  • можливість отримати машину в оренду та повернути її в потрібному місті, наприклад, не в офісі компанії, а за іншою адресою.

Додатково варто враховувати можливість отримання додаткових послуг або обладнання, замовити послуги водія. Цим вимогам відповідають топ-5 наступних прокатних компаній.

Компанія БЛС

Компанія БЛС – велика організація, яка пропонує свої послуги в багатьох великих містах України, і во Львові у тому рахунку. Причому до послуг входить не лише оренда, а ще прокат з водієм, лізинг на бонусних умовах, можливість орендування мототранспорту тощо.

Сам автопарк запропонований у великому різноманітті варіантів за вигідними цінами. Причому чим на довгий строк планується орендна транспорту, тим доступніше ціна послуги. Умови прокату стандартні:

  • наявність документів для підтвердження особи;
  • вік від 21 року або від 23 років для оренди транспортних засобів ВІП-категоріях;
  • водійський стаж від 2 років.

Є багато переваг для тих, хто бере авто на довгий строк, а також для постійних клієнтів, у тому рахунку вигідні скидки та інші пропозиції лояльності. 

Оформлення транспортного засобу відбувається у режимі онлайн. Інструкція елементарна, покрокова. Потрібно буде обрати час та місце отримання та повернення транспортного засобу. Далі підбирається само авто з урахуванням класу, марки, технічних властивостей. Після цього можна вирішити, чи є потреба у додаткових послугах чи ні. Останній крок – отримання обраної машини з повним баком палива та після хімчистки.

Компанія Economy Rent

Economy Rent – це компанія, яка надає послуги з оренди авто. До її переваг можна віднести можливість взяти транспортний засіб напрокат у будь-яку годину, так як все оформлюється у режимі онлайн. 

Доступні машини надійні, якісні та функціональні. Великий автопарк дозволяє обирати з великого різноманіття з урахуванням власних потреб відносно надійності, марки та моделі, економічності палива, типу коробки передач та інших важливих характеристик. Послуги надаються у 6 містах країни, а загальний парк авто враховує 52 транспортних засобу. При необхідності завжди можна отримати консультацію представника.

Компанія 7Cars

Ця компанія пропонує свої послуги у Львові та інших великих містах України. Перевага цього у тому, що є можливість користуватися послугами компанії з оренди аво майже без територіальних обмежень.

Звернутися за послугою може будь-яка людина при виконанні двох умов:

  • вік від 21 року або ж від 25 років для авто преміум-сегменту;
  • стаж водіння – від 2 років.

Є можливість взяти авто в оренду на вигідних умовах та скористатися додатковими послугами. Ціни середні на ринку.

Компанія EGCars

Ця компанія пропонує свої послуги на протязі декількох років. Взяти машину в оренду можуть люди старше 21 року при наявності водійського посвідчення та документу для підтвердження особи.

Компанія пропонує велике різноманіття транспортних засобів, а також різні способи оплати на вибір замовника. При отриманні авто потрібно залишити заставний депозит, який буде заблокований на час оренди, а потім повертається. Загалом співробітництво зручне та комфортне.

Loyal Rent Car

Компанія пропонує отримати в оренду автомобілі економ-класу. Пропонується значний автопарк, де легко знайти машину за доступною ціною. Діє програма лояльності, яка буде заохочувати нових клієнтів та підтримувати постійних. Вона дозволяє трішки зекономити, отримавши якісний транспорт для себе.

Отримати машину в оренду у цієї компанії можуть водії віком від 25 років та старше, а також при наявності водійського посвідчення. Інших обмежень немає.

Обираючи прокатну компанію для співробітництва, враховуйте власні побажання відносно ціни та інших умов. Це стане гарантом того, що прокат машини буде зручним.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах