Інтернет для дому: як вигідно підключити у Львові?

Інтернет для дому: як вигідно підключити у Львові? - фото

Інтернет для дому: як вигідно підключити у Львові? - фото

Техно
10 серпня 2023 15:09

Підключення домашнього Інтернету пропонує багато провайдерів, але обрати надійного постачальника послуг — нелегке та скрупульозне завдання. Від якості доступу до мережі залежить можливість реалізувати заплановані справи та фактор присутності на зв’язку. Місія ще більше ускладнюється, коли вдома кілька активних користувачів, і потрібно врахувати інтереси кожного. Спробуємо розібратися, як можна догодити кожному без зайвих витрат.

Рівень сервісу та підключення

Серед постачальників телекомунікаційних послуг першочергово варто придивитися до загальноукраїнських компаній, які мають велику карту покриття, значний досвід взаємодії з клієнтами. Великі бренди мають більш розвинену технічну інфраструктуру, пропонують більший перелік можливостей та гарантують якість послуг. Якщо розглядаються провайдери Інтернету Львів, то Volia серед них вирізняється довгою історією перебування на ринку та високим рівнем сервісу, який постійно удосконалюється починаючи з 2002 року. Розглядаючи інтереси клієнта як основний пріоритет, компанія забезпечує:

  • стабільно високу швидкість трафіку для кожного;

  • можливість підключення безпровідної локальної мережі;

  • підтримку кваліфікованих консультантів у режимі 24/7;

  • трафік без обмежень.

Підключення до мережі Volia максимально спрощене, клієнту достатньо вказати ім’я та контактний номер у формі на сторінці сайту. Далі залишається трохи зачекати дзвінка менеджера, він узгодить подробиці, а також допоможе вибрати тариф. У провайдера є й комплексні тарифні плани, у яких Інтернет доповнюється телебаченням і навіть мобільним зв’язком. Об’єднані пакети обходяться дешевше, а користуватися ними значно зручніше.

Додаткові можливості для тарифів

Наскільки продуманим не був би перелік послуг у тарифах, все одно у користувачів з’явиться бажання щось додати, відкоригувати умови. Провайдер передбачив можливість індивідуально адаптувати тариф, замовляти додаткові опції. Вони оплачуються помісячно і за потреби легко відключається. У пакетах, де є тільки інтернет передбачені такі доповнення:

  • фіксована IP, з якою віддалено можна працювати у корпоративних мережах;

  • гіпершвидкість, яка збільшує швидкість трафіку до максимального показника;

  • захист від вірусів та СПАМу, щоб шпигунські програми не проникли у комп’ютер та інші пристрої.

Якщо тарифний пакет комплексний і в ньому є телебачення, то провайдер Інтернету у Львові та інших містах пропонує їх доповнити також добірками телеканалів з фільмами, спортивними чи музичними каналами та іншим контентом. Створені також окремі добірки для дітей з пізнавальними, розвивальними та розважальними програмами та мультфільмами.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах