У львівському ЦНАПі на площі Ринок з'явилися електронні шафи і можна безконтактно отримати готові документи

У львівському ЦНАПі на площі Ринок з'явилися електронні шафи і можна безконтактно отримати готові документи.

У львівському ЦНАПі на площі Ринок з'явилися електронні шафи і можна безконтактно отримати готові документи. Фото: city-adm.lviv.ua.

Техно
26 жовтня 2023 09:10

У Центрі надання адміністративних послуг на площі Ринок, 1 функціонує електронна шафа видачі готових документів. Скористатися такою опцією може кожен охочий без попереднього запису, зайвих візитів та комунікацій з працівниками.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Працюємо над тим, щоб максимально спростити процес подачі документів і отримання їх результатів. Електронна шафа – це чудовий інструмент для кожного мешканця отримати свої документи без зайвих візитів та комунікації з працівниками офісу. Ми розуміємо потреби наших мешканців та цінуємо їх час», – наголошує директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Аби скористатись електронною шафою, під час подачі документів у заяві потрібно вказати бажаний спосіб їх отримання – «Е-шафа». А коли документи будуть готові, на вказаний номер надійде смс-сповіщення з індивідуальним кодом, який потрібно буде ввести для відкриття комірки. Якщо виникнуть додаткові запитання, можна звернутися до працівників ЦНАПу в зоні «Інформація».

Нагадаємо, мережа Центрів надання адміністративних послуг у Львівській громаді охоплює 6 підрозділів у Львові, ще 3 підрозділи у Винниках, Рудному, Брюховичах, а також офіси у Зашкові, Рясне-Руському і Лисиничах.

Нагадаємо телефони служби підтримки ЦНАП Львова: (093) 297-57-95, (032) 297-57-95. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах