"Ревіталізація Підзамче": як виглядатимуть нові туристично-інформаційні таблиці на будівлях

Фото: timetotravel.in.ua

Фото: timetotravel.in.ua

Транспорт та інфраструктура
30 грудня 2014 16:26

Туристично-інформаційні таблиці на деяких сакральних спорудах, відомих кам’яницях та промислових будівлях незабаром з'являться у частині Львова, яку прийнято називати Підзамче, пише Твоє Місто. Їх встановлять в рамках проекту "Ревіталізація Підзамче".

- Ми встановлюватимемо таблиці єдиного зразка, прийнятого для туристичного ознакування у місті. Для кожного об’єкта Інститут міста створював індивідуальну піктограму. Протягом жовтня-листопада тривали погодження місць розміщення таблиць. Як виявилось, нові власники чудово обізнані в історії будівель. Не було жодної відмови, усі радо сприйняли новину про ознакування маловідомих, але від того не менш цікавих об’єктів на Підзамче, які вже зараз є основою альтернативних туристичних маршрутів для екскурсій та квестів, - каже координатор проекту "Ревіталізація Підзамче" Ярина Мельник.

Інформаційні таблиці будуть включати в себе короткий опис українською та англійською мовами, а також спеціальний код, який скеровуватиме на сайт з детальною інформацією про кожну будівлю. Таблиці планують встановити вже у лютому 2015.

Фото: city-institute.org

Фото: city-institute.org

Проект "Ревіталізація Підзамче" співфінансується у рамках Польської програми допомоги заради розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Його реалізують Інститут міста (Львів) та Інститут розвитку міст (Краків) у рамках Комплексної стратегії розвитку Львова.

ГОЛОВНЕ ЗА ДЕНЬ:

Елементи мистецтва зі сміття: у Львові стартує екологічний проект 

Черги за документами: у Львові виготовлятимуть біометричні паспорти вже з 1 січня 

Синоптики попереджають: ожеледиця у Львові протримається до 2 січня 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах