Ремонт переїзду завершили: на що витратили 2 млн гривень

фото: vgolos.com.ua

фото: vgolos.com.ua

Транспорт та інфраструктура
13 сiчня 2015 16:19

Залізничники Львівської магістралі завершили ремонт переїзду, розташованого на перетині залізничної колії Львів – Рава-Руська та вул. Шевченка у Львові. Сьогодні, 13 січня, його відкрили для руху транспорту. 

Рух на цьому залізничному переїзді є одним із найінтенсивніших на Львівській залізниці: протягом доби тут курсує 4 пари потягів, понад 15 тисяч одиниць автотранспорту, в тому числі – більш ніж 1800 автобусів.

"Тут проходить сполучення на Раву-Руську, а можливо, в перспективі, і міжнародне сполучення.  Я думаю, потрібно спільно, долучаючи обласну адміністрацію, опрацювати це все, щоб гості, які приїжджають до Львова, відчували, що потрапили в європейську столицю", – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

На ремонт переїзд закрили 20 жовтня 2014 року. Зараз тут поміняли  рейково-шпальні решітки, облаштували переїзний настил із монолітною залізобетонною плитою. Окрім того, для забезпечення більш тривалої експлуатації, на підходах до переїзду,  залізничники замостили дорогу гранітною бруківкою  загальною площею 350 квадратних метрів.

Під час ремонту було виконано комплекс робіт із заміни кабельних мереж зовнішнього освітлення і влаштування водовідводів, а також облаштовано нове перильне огородження переїзду. Також в межах переїзду замінили пішохідний настил та облаштували пішохідну доріжку.

За словами Богдана Піха, начальника  ДТГО "Львівська залізниця" Богдан Піха, вартість усіх проведених робіт на цьому переїзді разом із підземними комунікаціями та інфраструктурою складає близько 2 млн грн.

На відкритті переїзду після ремонту міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що роботи виконані якісно і дорога прослужить не менше 20-30 років.

ГОЛОВНЕ ЗА ДЕНЬ:

До кінця лютого проспектом Свободи пустять тролейбус № 13 

Важливо: вакцина від туберкульозу з’явиться на Львівщині вже 20 січня

В ЛОДА пообіцяли за шість днів залатати гостроаварійні ями[КАРТА]

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах