Трамвайний маршрут № 2 тепер з інформаційними табло

Фото: tram.lviv.ua

Фото: tram.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
29 сiчня 2015 10:56

У Львові готують систему оповіщення пасажирів щодо прибуття усіх трамвайних маршрутів на головних зупинках міста, кажуть у прес-службі Львівської міської ради. Інформація про трамвайний маршрут № 2 вже відображається на спеціальних інформаційних табло, які знаходяться на зупинках.

На сьогодні встановлено 23 інформаційні дисплеї на найбільш людних зупинках вздовж трамвайного маршруту № 2. Пасажири трамваю № 2 вже можуть користуватися на зупинках інформацією про час прибуття трамваю.

Наразі система працює стабільно. Але у міськраді попереджають: за форс-мажорних обставин, таких як затори чи відсутність живлення, збої все ж відбуваються.

Наразі реалізація контракту між ЛКП "Львівавтодор" та німецькою компанією "Swarco" за підтримки ЄБРР, за яким і проводять встановлення інформаційних табло на зупинках трамваїв, перебуває у фінальній стадії.

Відповідно до контракту планувалось реконструювати міські вулиці та пов’язані з ними мережі, а також покращити інфраструктуру громадського транспорту вздовж трамвайних ліній № 2 та № 6.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Місцева влада чекає від підприємців актів доброї волі

У Шевченківському районі закриють для проїзду вулицю

Де у Львові сьогодні не буде світла: перелік вулиць, номери будинків

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах