Чому тролейбус № 20 змінить маршрут

фото:www.gazeta.lviv.ua

фото:www.gazeta.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
17 лютого 2015 17:38

Новий маршрут тролейбуса № 20 виглядатиме в майбутньому так: з вулиці Антоновича він буде їхати одразу на вулицю Кульпарківську, а потім на Володимира Великого. Раніше двадцятий маршрут тролейбуса робив коло по вулицях Окружній, Любінській і Виговського. 

Змінити маршрут двадцятого тролейбуса вирішила на своєму засіданні  комісія з питань безпеки дорожнього руху. З такою пропозицією виступило ЛКП "Львівелектротранс". Про це повідомив  Zaxid.net  з посиланням на начальник а управління транспорту та зв'язку Віктора Щира. 

Але в міській раді поки що не знають, коли це нововведення вступить в дію.

Коли змінять маршрут - залежить від ЛКП "Львівелектротранс". Вони повинні встановити на кільці вулиць Кульпарківська-Володимира Великого контактні опори для рейок тролейбуса, прокласти електролінії по вул. Володимира Великого, встановити там опори та стовпи.


Одразу маршрут міняти не будуть


Віктор Щир розповів, що ЛКП "Львівелектротранс" реалізовуватиме цей проект за власні кошти. Якщо вони не зможуть самостійно профінансувати зміни, то Львівська міська рада профінансує їх через поповнення статутного фонду підприємства. Оскільки бюджет міста ще не затверджений, то після складання "Львівелектротрансом" кошторису потрібну суму можна буде закласти в бюджет. 

За новим маршрутом тролейбус їхатиме від Автовокзалу – вул. Стрийська – вул. Рубчака – вул. Володимира Великого – вул. Кульпарківська – вул. Антоновича (і в зворотньому напрямку: вул. Героїв УПА – Університет.

Нагадаємо, що зараз тролейбус № 20 їздить за маршрутом: Автовокзал - вул. Стрийська - вул. І. Рубчака - вул. Володимира Великого - вул. І. Виговського - вул. Люблінська - вул. Окружна - вул. Антоновича - Університет.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Як сьогодні заїхати на стоянку біля "Арени Львів" 

Будь в курсі: Львівська залізниця змінила графік курсування поїзда Івано-Франківськ – Київ 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах