Кому залишать пільговий проїзд без обмежень

фото:blogs.pravda.com.ua

фото:blogs.pravda.com.ua

Транспорт та інфраструктура
11 березня 2015 12:07

 

Виконавчий комітет Львівської міської ради 10 березня 2015 року своїм рішенням №115 тимчасово до 01 червня 2015 року встановив час дії посвідчень на безоплатний проїзд пільговим категоріям пасажирів у міському автотранспорті з 10:00 год. до 16:00 год.

Чи вирішить такий крок проблему стабілізації господарсько-фінансової діяльності автотранспортних підприємств? Асоціація перевізників Львівщини повідомила, що в сьогоднішніх реаліях рішення виконавчого комітету не знімає з порядку денного питання перегляду вартості проїзду, а лише дозволяє збалансувати величину тарифу на проїзд з реальними можливостями пасажирів її оплачувати.

Вважаємо, що процедуру перегляду тарифу на послуги міського пасажирського автомобільного транспорту потрібно розпочинати негайно, заявили в Асоціації.

Водночас Асоціація звернулась до всіх керівників автотранспортних підприємств, які обслуговують регулярні міські маршрути, з проханням не поширювати дію рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №115 від 10.03.2015 року на дві категорії громадян.


Кому залишать пільговий проїзд без обмежень


Асоціація перевізників Львівщини звертається:

а) до всіх керівників автотранспортних підприємств, які обслуговують регулярні міські маршрути, не поширювати дію рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №115 від 10.03.2015 року на дві категорії громадян:

1. Інваліди по зору з особою, що супроводжує.

2. Діти з багатодітних малозабезпечених сімей при наявності документів, що підтверджують право на пільгу.


Посвідчення - у розгорнутому вигляді


Також Асоціація перевізників Львівщини звернулась до пасажирів,  які користуються правом безоплатного проїзду у громадському транспорті для уникнення конфліктів при посадці в автобус в період із 10.00 до 16.00 год. У цей час - прохання показувати водію оригінал посвідчення на право безоплатного проїзду в розгорнутому вигляді.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

З середини березня приміські потяги подорожчають: коли будемо знати нові ціни на квитки 

Від сьогодні у Львові за пільговими посвідченнями можна їздити лише з 10:00 до 16:00 

Міськрада змінила маршрути автобусів № 5 А і № 29 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах