У центрі Львова змінили схему руху

фото: vc.com

фото: vc.com

Транспорт та інфраструктура
18 березня 2015 10:17

Схема руху на вул. Городоцькій поблизу ТЦ "Магнус" змінилася, повідомляє Твоє місто

Відтепер для водіїв, що прямують вул. Городоцькою з центру у бік церкви Анни поворот на вул. Наливайка та на вул. Фурманську заборонено.

Таке нововведення допоможе розвантажити рух на вулиці та зменшити затори, повідомила  речник міського управління ДАІ Львова Людмила Ліб.

Відтепер водії, що прямують по вул. Городоцькій  до церкви Анни і бажають повернути на вул. Наливайка чи Фурманську - можуть це зробити з вул. Дмитра Данилишина: тобто, водій повинен повернути вправо перед ТЦ "Магнус", проїхати по вул. Д. Данилишина, виїхати на вул. Городоцьку, і лише тоді повернути на вул. Фурманську чи Наливайка.

Раніше водії, що прямували по вул. Городоцькій від центру та повертали на Фурманську чи Наливайка створювали перешкоди для руху – адже, щоби здійснити маневр, вони повинні були пропустити автомобілі, що рухаються по вул. Городоцькій по зустрічній смузі. Натомість, якщо автомобіль буде виїздити із вул. Д. Данилишина, він не створюватиме незручностей для інших учасників руху, адже, на виїзді із вул. Данилишина встановлено світлофор.

Таким чином, організація свого роду кільцевого руху дасть можливість частково зменшити завантаженість вулиці поблизу центру.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 18 березня

18 березня: яке сьогодні свято та у кого іменини 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах