У Львові планують розвантажити найбільш проблемні перехрестя

фото з сайту eco.com.ua

фото з сайту eco.com.ua

Транспорт та інфраструктура
22 березня 2015 13:01

Голова виконкому громадського об'єднання "Варта-1" Ігор Зінкевич повідомив у пабліку, що у центрі Львова планують суттєво реорганізувати дорожній рух.

У центрі Львова хочуть об’єднати у кільце вулиці Івана Франка – площу Соборну – пл. Галицьку – вул. Князя Романа. Також планують зробити два кільця на вул. Фредра – Герцена - Князя Романа та вул. Зелена – Шота Руставелі – пл. Петрушевича.

Концепцію таких змін прийняла Львівська міська комісія з питань безпеки дорожнього руху, аби розвантажити найбільш проблемні перехрестя. Вводити зміни чиновники планують поетапно. 

Перший етап – організацію одностороннього руху на вул. Герцена та вул. Фредра, заборона повертати з вул. І. Франка на вул. Герцена, а також облаштування кільця на вул. Фредра – Герцена – Князя Романа.

У Львові планують розвантажити найбільш проблемні перехрестя фото

Другий етап – створення кільця на вул. Ів. Франка – пл. Соборна – пл. Галицька – вул. Князя Романа. Для громадського транспорту чиновники планують створити окрему смугу руху. За концепцією, на вул. І. Франка на ділянці від вул. Саксаганського до вул. Левицького впровадять односторонній рух.

У Львові планують розвантажити найбільш проблемні перехрестя фото 1

Третій етап – облаштування кільця на вул. Зеленій – Шота Руставелі – пл. Петрушевича. Також планують змінити напрямки руху на вул. Зеленій і вул. Левицького та облаштувати кільце на вул. Студентська – вул. Зелена – вул. Івасюка. 

У Львові планують розвантажити найбільш проблемні перехрестя фото 2

У Львові планують розвантажити найбільш проблемні перехрестя фото 3

"Наразі доцільність таких змін перевірятимуть на програмах комп'ютерного моделювання. Якщо комп’ютерне моделювання покаже, що зміни потрібні, то з наступного року їх можуть почати втілювати у життя", - написав Ігор Зінкевич.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах