Голова ЛОДА розповів, що робити, щоб до Львова зайшли лоукостери

фото:slon.ru

фото:slon.ru

Транспорт та інфраструктура
14 квiтня 2015 16:17

Голова Львівської державної обласної адміністрації Олег Синютка озвучив проблеми, які слід вирішити, аби дозволити лоукостерам зайти до Львова. Про це повідомляє  Galnet.

"У травні в Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького відбудеться велика прес-конференція лоукостерів про використання аеропорту за новими правилами. Наразі нам слід вирішити ключові проблеми, щоб конференція з лоукостерами пройшла успішно. Перше - дати можливість львівському аеропорту  самостійно встановлювати вартість обслуговування одного пасажира, що наразі є затверджено профільним міністерством й тому аеропорт не може самостійно це робити й таким чином давати для лоукостерів більш гнучку пропозицію.

Друге - створити для аеропорту можливість самостійно визначати вартість базування літаків чи літальних апаратів на своїй території. Ще одне важливе питання, яке ми повинні врегулювати,  - постачання пального для повітряних суден. Сьогодні це певна монополія і завдання для нового керівника аеропорту  знайти альтернативні джерела постачання палива",- розповів О.Синютка на прес-конференції.

Він додав, що сьогодні дуже багатьом власникам літаків вигідніше їх тримати у сусідніх аеропортах, зокрема, в Ряшеві. Вартість базування літаків там в 10 разів нижча.

"Якщо ці питання будуть вирішені, тоді це дасть можливість предметно порозмовляти з лоукостерами", - сказав О.Синютка.

Ще новини Львова:У львівських маршрутках від сьогодні подорожчав проїзд 

Пам'ятка львів'янину: що потрібно знати про нові тарифи на субсидії 

Львів'яни завтра влаштують бойкот маршруткам 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах