У неділю транспорт до "Арени Львів" курсуватиме як у робочі дні

Новина - Транспорт та інфраструктура - У неділю транспорт до "Арени Львів" курсуватиме як у робочі дні

Новина - Транспорт та інфраструктура - У неділю транспорт до "Арени Львів" курсуватиме як у робочі дні

Транспорт та інфраструктура
24 квiтня 2015 17:17

26 квітня, у день футбольного матчу "Динамо" – "Шахтар", громадський транспорт до стадіону "Арена Львів" курсуватиме в режимі робочого дня – зменшення його кількості не буде.

Окрім цього, повідомляє прес-служба Львівської міськради, з 17.30 працюватимуть також два шатл-баси: від пл. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка.

"Усі тролейбуси – №20, №25 і №3 – та автобусні маршрути – №3А, №10, №25 і №40 – будуть працювати у повному складі в режимі робочого дня. Розвезення футбольних вболівальників громадським транспортом буде продовжено до 24.00. Після завершення матчу додатковими автобусами також можна буде дістатись до площі Петрушевича та кінотеатру ім. О. Довженка. Тимчасовий персонал, який працює на стадіоні, вивозитимуть зі стадіону окремими маршрутами громадського транспорту за угодами ФК "Шахтар" та АТП-1", – зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Як відзначив в.о. генерального директора "Донбас-Арени" Вадим Гунько, зважаючи на високий рівень матчу як за рівнем відвідуваності та зацікавленості, так і за рівнем можливого ризику, до цього матчу готуються з особливою ретельністю.

"Важливим є питання комфорту та безпеки вболівальників. У нас є служба навчених стюартів, будуть залучені правоохоронні органи. Ми очікуємо дуже велику кількість вболівальників обох клубів. Хоча я впевнений, що всі очікують, перш за все, на вражаючий футбол, тож нікому не потрібні якісь провокації", – підкреслив Вадим Гунько.

Нагадаємо, матч проходитиме в рамках Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Об’єднання професіональних футбольних клубів України "Прем’єр-ліга" сезону 2014-2015 років.

Квитки на матч можна придбати в касах стадіону "Арена-Львів", вул. Стрийська, 199.

Львів у новинах:

Через незаконне паркування на вулиці Франка ускладнений рух транспорту 

У суботу львів’яни прибиратимуть місцеві парки 

На вулиці Городоцькій посадили клени (фото) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах