У Львові “мажор" виїхав на зустрічну та намагався зчинити бійку

фото: varta 1

фото: varta 1

Транспорт та інфраструктура
05 травня 2015 12:46

5 травня о 5:00 на вул.Краківській автомобіль "Ауді" виїхав на зустрічну смугу. Водія авто на експертизу забрали працівники ДАІ, щоб визначити чи вживав порушник алкоголь.

Про це Galnet повідомила прес-секретар ДАІ Львова Людмила Ліб.

У Львові “мажор"  виїхав на зустрічну  та намагався зчинити бійку фото

У Львові “мажор"  виїхав на зустрічну  та намагався зчинити бійку фото 1

У Львові “мажор"  виїхав на зустрічну  та намагався зчинити бійку фото 2

фото:"varta 1"

"Факт дорожньо-транспортної пригоди не підтвердився, тобто зіткнення там не було. Але було порушення правил дорожнього руху водієм автомобіля "Ауді", за що на нього було складено адміністративний протокол. Водія було доставлено на медичне освідчення, наразі акту про медосвідчення немає", – розповіла Л.Ліб.

Разом з тим, активіст Ігор Зінкевич, посилаючись на свідка події, у групі "Варта-1" на Facebook оприлюднив інформацію про агресивну поведінку водія "Ауді". "Крики, мати, майже доходить до бійки. Вийшов я на вулицю, почав фотографувати. Відразу п’яним голосом получив питання "чого це я фоткаю", – зазначив свідок.

За словами свідка, водій автомобіля їхав разом з трьома жінками. "Підрізали авто та наїхали на чоловіка, що стояв там", – стверджує він.

Інший свідок зазначає, що імовірно, за кермом була "Ауді" була дівчина, а агресивний хлопець – пасажир авто – назвався водієм.

У ДАІ зазначають, що керував автівкою чоловік, однак поки не називають його віку.

Очевидець події також наголошує, що правоохоронці, які прибули на місце події, "дуже наполегливо тримали саме потерпілого чоловіка".

 "Водій "Ауді" всім вправно розказував "хто його тато", потім сів за кермо (дві машини ДАІ, працівники міліції, а він п’яний далі за кермо), та й я встав попереду машини. Тому все байдуже, і він почав їхати. Довелось вистрибнути на капот, щоб не збив", – зазначає свідок. "Після цього ДАІвці мені почали розказувати: "Що ти робиш? Ти не правий! Нащо ти вистрибнув на його машину?", – повідомив свідок і додав: "Коли всі поїхали, "Ауді" було деформовано темними силами, водій Ауді ще своє получить".

У ДАІ з приводу "деформації" "Ауді" зазначили: "На місце викликали слідчо-опертивну групу, оскільки в "Ауді" були прорізані колеса".

Львів у новинах:

Дитяча залізниця у Львові розпочне роботу цього тижня 

В неділю проспект Чорновола та вулицю Липинського частково перекриють [Схема] 

Львів'ян закликають фотографувати бруд в автобусах 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах